Xyлопал дрво драгуљ мозаик плоче

Xyлопал дрво драгуљ мозаик плоче
Ћаскање сада
Детаљи о производу

Лианyуxинг камен је један од најбољих Кина xyлопал дрвени драгуљ мозаик плоче произвођача и добављача, Добродошли у провери цену за масовне xyлопал дрвени драгуљ мозаик плоче са нама, и добити бесплатан узорак од нас, или велепродаје најбољу цијену и популаран моду високог квалитета и вруће продаја и xyлопал дрва драгуљ мозаик плоче Фабрикант од нас.

Xyлопал дрво драгуљ мозаик плоче

Процес производње започиње селективно плен од сировина које је ломљени на разним местима широм света, и да је одабрао да се оствари најбоља боја, облика и величине квалитете.

По доласку да нам технике производње постројења, сировина пролази кроз дужи процес резање и постављање користећи специјализоване епокси лепак који је дизајнирао и развио у нашој лабораторији, посебно за ову сврху. Током процеса производње производимо плоче у 2-3 цм дебљине као стандардне или прилагођене величине, заснован на посебан захтев.

Ништа мање добар дом стајлингу накит, јединствени плоче које су погодне за декорације у разним апликацијама у приватне куће, канцеларије и пројекти као што је крајњи резултат је: кухињски пулт, топле оброке, купатилима, огледала, декоративни зидни покривеност, подне облоге, барови и купање ормаре.

Међу нашим клијентима су: каменују увозници, камени произвођача и водећи дизајнери и архитеката који су специјализовани за јединствене пројекте по целом свету.

Величина : 120 * 240 * 1.5 цм, 160 * 240 * 1.5 цм, или прилагођавање

Дебљина : 1.5/1.8/2.0/3.0 цм.етц

Апликација : Ванитy Топ, бескужнику, сто је строго, дом Децоратион.етц

Употреба : Унутрашње декорације

Површински довршења: полирано

Ивице : Рељеф стан, Буллносе, рез, итд

Кроз паковање: сигурно паковање, дрвени сандук, паковање

Унутра : меком пеном или као захтев


Истрага