Црвени камење.и плоче

Црвени камење.и плоче
Ћаскање сада
Детаљи о производу

Лианyуxинг камен је један од најбољи Кини црвена камење.и плоче произвођача и добављача, Добродошли у провери цену за масовну црвени камење.и плоче са нама, и добити бесплатан узорак од нас, или велепродаје најбољу цијену високог квалитета популарне модне вруће продаја и и црвени камење.и плоче Фабрикант од нас.

Драгом камену плоцу, Црвени ахат серије

(1 ) стандард плоче величине: 240упx120уп, 170упx270уп, дебљина 2 цм/3 цм, итд.

(2 ) заврши: Полирано, хеликоптер је у пламену, назубљена површина, итд.

(3 ) Употреба: У широкој употреби у дом, хотели, ресторани, тргова, пословних и стамбених објеката, ецт

Процес производње започиње селективно плен од сировина које је ломљени на разним местима широм света, и да је одабрао да се оствари најбоља боја, облика и величине квалитете.

По доласку да нам технике производње постројења, сировина пролази кроз дужи процес резање и постављање користећи специјализоване епокси лепак који је дизајнирао и развио у нашој лабораторији, посебно за ову сврху. Током процеса производње производимо плоче у 2-3 цм дебљине као стандардне или прилагођене величине, заснован на посебан захтев.

Ништа мање добар дом стајлингу накит, јединствени плоче које су погодне за декорације у разним апликацијама у приватне куће, канцеларије и пројекти као што је крајњи резултат је: кухињски пулт, топле оброке, купатилима, огледала, декоративни зидни покривеност, подне облоге, барови и купање ормаре.

Међу нашим клијентима су: каменују увозници, камени произвођача и водећи дизајнери и архитеката који су специјализовани за јединствене пројекте по целом свету.


Истрага