Кварц је пројектовао камење

Кварц је пројектовао камење
Ћаскање сада
Детаљи о производу

Лианyуxинг камен је један од најбољих Кина кварца створили камење произвођача и добављача, Добродошли у провери цену за масовну кварца створили камење са нама, и добити бесплатан узорак од нас, или велепродаје најбољу цијену и популарна модна високог квалитета и вруће продаја и кварца створили камење Фабрикант од нас.

Кварц је пројектовао камење

Предмет но.:ЛYX-Д923

Цена : $ 35-65 долара по квадратних метара

Услови плаћања: Акредитива. Т/Т

Употреба : Реклама, кухиња, купатило, пултови

Производни капацитет: 50000схеетс месечно

Кварцни солидна површина се састоји од отприлике 93% природни кварц површине, заједно са пигмената, полиестер везивних елемената и других лепкове. Ови материјали су предмет високе технологије систем збијања Виброваљак-под вакуум. Овај ексклузивни процес резултира-порозне аггломератед камен који има изглед и функционалност од природног камена као што је вапненац, гранит или кликер.

Детаљи о производу:

(1 ) материјал: 93% природни камен, 7% смола и лепљење

(2 ) плоче Величина: 3000 * 1400 мм

(3 ) боја: око 60 боје за твој избор

(4 ) Употреба: бити у широкој употреби за пултови кухиња врховима, полице, сребреног, острво врхове, купатило сујета врхове, највише клупи, бар врхове иему, туш кабине, каде окружује, зид плочице, подне облоге плочице; и такође користе за аеродром, метро, тржни центар, хотел итд.

(5 ) производ знакова:

(1 ) високом тврдоћом достижу 7 Мохс.

(2 ) Ресистант Загреби, носила, шокира.

(3 ) изврстан топлотни отпор, отпорност на корозију.

(4 ) постигнуто дуготрајно и одржавање бесплатно.

(5 ) еколошки пријатељски грађевинских материјала.

Предности кварцни камен

Кварцни површина је-порозни материјал, стога то ће не оставља флеке као мермер или гранит, и то неће искривити или као друге солидан пластичних површина. За разлику од мермера, кварца површина је практично немогуће огреботина и тврдо као гранит. Без обзира на своје тешко и порозне површине, површина кварца успева да задржи извесне флеxуре, стога кварца површина неће чип или сломити.

(1 ) одржавање бесплатно.

Због физичке карактеристике, кварц површина је само одржавање ослободити материјал на тржишту. Пошто је кварц површине отпорне мрље, лако искрен са сапун и воду или на ванберзанско иистаи као Wиндеx је. Тешко мрље уклањају се натопе области са са ванберзанског иистаиа до 10 минута и онда исперем темељно за разлику од мермера, кварц површина не захтева употребу заптивачи или импрегнаторс. За разлику од других пластика које захтевају Трачна да бисте уклонили огреботине и мрље, структуру кварца површине остају неизмењени док се очисти.

2 ) више апликација

Кварцни површине можете фалсификати до бројних облика, чиме је пожељно алтернатива за природни камен у домове, послове, нова градња и реновирање пројекти. То може да се користи у прављењу плочице, кухињски пултови, туш кабине и тоалета пултови, синк висеће врхови, унутрашњих послова зид, кораке, подне облоге и намештај.

Шема боја (3)

Кварцни површина је произведена помоћу различитих агрегата и песак. Најчешћи агрегата користили су површине кварц, гранит чипс и рециклираног стакла. Компјутери пажљиво пратити процес производње за површине кварца, пружајући уједначеност боје и текстуре. Боје могу да се дуплирају која је дозвољавала одвојене производне групе да одговара претходно наредјење. Поред тога, кварц површина могу бити произведена у велики низ боја. Сваки произвођач има власник боје.

4 ) еколошки осетљивим

Површина кварц је један од еколошки осетљив материјал за кућну употребу. То је који се састоји од 93% природних материјала, укључујући рециклираног стакла и рециклира камен.

(5 ) паковање:

Сваки комад је љубимац филм заклон на све радове, површина, нормално, да се 25пцс пуно је на трагу палета, а онда папербоард заштити свих страна, појачати са траке.

6 ) гаранција: једну годину

Време доставе 7): 15даyс


Истрага