Дом > о нама

ЛYX камен је изграђена 2005 године, који се налази у Xиамена., у Кини. Ми смо професионални произвођач кварца пултови плоче и плочице за стамбено -пословних пројеката. Наша фабрика захвата површину од више од 21,520 М2, власник аутоматска линија за производњу, годишња производња кварца плоче до 100, 000М 2.

ЛYX кварцни линија прати врло строга квалитета тражећи систем да производи високог квалитета пултови, плоче и плочица који испуњавају све техничке спецификације. Захваљујући нам искусни и високо мотивисани тим радова, пружамо велики степен модерне боје и различите дебљине од 12 до 30 мм са клијентом.

У протеклих година, наши производи кварцни био углавном извоз да су сад, Канада, Аустралија и Европа, смо не само залихе своје кварца, али такође производити прилагођене боје на захтјеве клијената. Клијенти широм света су искрено Добродошли да нас контактирате, ће не само снабдем прави материјал на доброг квалитета са ценама, али да обезбеде ти лепо услуга путем брзе реакције са конструктивним рјешењима.

Сарарујмо заједно да би створили бриљантан.